Παραγγελίες Αποστολές Πληρωμές

Παραγγελίες Αποστολές Πληρωμές

 

Τρόποι παραγγελίας

1. Μέσω του web site μας www.nasiopoulos.com

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές και προϊοντικές σελίδες. Στείλτε μας το σύνδεσμο στο mail μας: alexnasiop@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

2. Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα 2710227013 & 6972404626 εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 14:00.

3. Στο κατάστημά μας

Δείτε τη διεύθυνση του καταστήματός μας εδώ.

 

Τρόποι αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Δείτε τη διεύθυνση του κατάστήματός μας εδώ.

2. Αποστολή με courier (1 - 2 εργάσιμες)

Τα έξοδα αποστολής με Courier επιβαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την courier που επιθυμείτε για τον καθορισμό του κόστους.

3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (1 - 2 εργάσιμες)

Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική εταιρεία επιβαρύνουν τον πελάτη και η παραλαβή γίνεται από την έδρα του πρακτορείου. Το κόστος ανέρχεται συνήθως σε 2€ - 2,5€ για δέμα μέχρι 5 κιλά. (Μία τετράδα λάστιχα κανονικού μεγέθους έχει έξοδα αποστολής περί τα 8€ - 10€.) Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη μεταφορική που επιθυμείτε για τον καθορισμό του κόστους.

 

Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω αντικαταβολής

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στο λογαριασμό μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής.

ΕΘΝΙΚΗ: GR9601107900000079030338564

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email με το καταθετήριο της τραπέζης για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο alexnasiop@gmail.com

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός της παραπάνω συνεργαζόμενης εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

3. Μετρητοίς ή μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard μπορούμε να χρεώσουμε εκεί το ποσό των χρημάτων των συναλλαγών σας. Δείτε τη διεύθυνση του κατάστήματός μας εδώ.

TOP TOP